BELANGRIJK ONLINE LESSEN VOLGEN - Pilates Premium Place

BELANGRIJK ONLINE LESSEN VOLGEN

BELANGRIJK ONLINE LESSEN VOLGEN:
*Je dient je vooraf in te schrijven voor deze online lessen gewoon via Fitmanager  ap of account (alle vaste plaatsen zijn verwijderd). Inboeken is mogelijk tot 1 uur voor start van de les. Er zijn maximaal 8 plaatsen beschikbaar per les. Minimale deelname van 2.
*30 tot 15 min. voor aanvang les ontvang je een e-mail/notificatie push bericht via fitmanager met de Join URL link om deel te nemen.

WAT HEB JE NODIG:
* een goed werkende internetverbinding
*Computer (werkt met elke browser) OF Smartphone OF I-pad werkt via de app
*Natuurlijk een oefenmat, eventueel kussentje.
*Wellicht een ondersteuning om beeldscherm op je matje af te stemmen.
*URL inloglink (ontvang je alleen als je ingeschreven bent.)

OPSTARTEN LIVE ONLINE LES:
*Klik op de ZOOM URL inloglink die je kort voor de start ontvangen hebt. De online les zal ongeveer 10 minuten voor de start open zijn. (eerste les graag tijdig inloggen).
* Je komt nu in Zoom, voor je mobiel vraagt hij de ap te downloaden. voor laptop wellicht ook programma installeren volg gewoon de instructies hiervoor.
*Daarna toets je nogmaals op de link en je word meteen doorverbonden met ZOOM
* wellicht dat je je naam even moet toevoegen.
* De call zal na enkele minuten starten, zo niet dan toets op click here om nogmaals te verbinden.
*Als het goed is kom je in het scherm en zie je mijn blije gezicht en zie ik jullie.
* Vergeet niet je audio en video aan te zetten, dit staat meestal standaard aan in instellingen van je mobiel op PC (heb je groter beeld) dien je ook even beeldscherm aan te zetten (staat denk ik onder in het  geopende scherm)
* Alle deelnemers kunnen op t scherm kiezen (L boven) welk beeld ze willen zien. Het is beter om de lesgeefster groot in beeld te hebben en de andere deelnemers klein of helemaal niet? Als iemand niet wil dat wij hen zien, kan zij haar scherm uitzetten. Op de tablet kan je kiezen om geluid en beeld uit te zetten.
* Als eerste doen we even praten zodat we weten dat we goed contact hebben.
* Voor de les zet je je mobiel of laptop zo dat ik je zijwaarts zie liggen op de mat, zodat ik eventueel verbaal per persoon kan corrigeren.
*Voor de BBB les natuurlijk eerst staand, daarna mat..

Het klinkt wellicht allemaal heel technisch en veel, maar ik beloof je het is echt vrij makkelijk. De eerste keer is alleen even extra installeren. bij een volgende les is het de URL link intoetsen al genoeg om erin te komen.

Natuurlijk mag je me vooraf appen/mailen/bellen.

Met vriendelijke groet,

Diani

Menu