Pilates Basic - Pilates Premium Place

Pilates Basic

In deze mat work-out wordt de basis gelegd.

Pilates basic

In deze mat work-out wordt de basis gelegd. We starten met een gestructureerde serie basis oefeningen. Door de vele variaties blijft elke les weer een uitdaging.

De les is voor iedereen toegankelijk, of je nu beginner bent of juist een sporter die zijn prestaties wil verbeteren. Voor diegene met een stressvol leven, een zittend of lichamelijk zwaar beroep zal het verlichting geven, zowel lichamelijk als mentaal. Ook voor en na een zwangerschap is dit een prima les om je lichaam weer te leren kennen en te balanceren.

Om de methode nauwkeurig uit te voeren en de oefeningen correct aan te leren, is veel persoonlijke aandacht nodig. Daarom trainen wij met 8-12 personen in een les. De lessen duren 50 minuten.

Privé training Pilates basic

Ben je herstellende van een blessure, net bevallen, wil je goed voorbereid zijn op een groepsles of heb je liever persoonlijke aandacht? Dan raden wij enkele privé trainingen aan waar wij u persoonlijk een training op maat kunnen aanbieden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Pilates apparaten.

Daarna zou je ook door kunnen stappen naar de apparaten lessen Reformer & Circuit