Docenten - Pilates Premium Place

Docenten

Nancy van de Munckhof
Pilates Basic mat
Pilates Apparaten

“In 2006 ben ik na de geboorte van mijn tweede dochter met pilates begonnen om mezelf weer in vorm te krijgen. Gaandeweg realiseerde ik me dat ik ook klachten die ik voor de zwangerschap had begon kwijt te raken en dat ik me fysiek steeds fitter en sterker voelde. Omdat ik steeds meer overtuigd raakte van “Een gezonde geest in een gezond lichaam” ben ik de Pilates Link opleiding gaan doen. In de afgelopen ruim 10 jaar heb ik extra trainingen, opleidingen en workshops gevolgd, waaronder psoas-ontspanning (Liz Koch) , fascia-massage en biomechanisch bewegen (Katy Bowman). Fijn van dit beroep vind ik dat je mensen kunt helpen het maximale uit hun lichaam te halen door inspanning en ontspanning te combineren en af te wisselen.”

Diani december 2019: “Nancy is een aanwinst voor Pilates Premium Place. Haar jarenlange ervaring en haar energie zal opvallen in haar manier van les geven zowel op de mat als op de Pilates apparaten.”

Hanny Schaaf
Pilates mat

“Zo’n 5 jaar geleden zocht ik een andere manier van sporten; ik was gewend om vooral conditioneel bezig te zijn. Ik was toe aan iets anders, vond dat in Pilates en kwam bij Pilates Premium Place terecht. Na een aantal jaren ben ik nog steeds enthousiast over deze combinatie van kracht, soepelheid en coördinatie. Toen Diani aangaf dat ze op zoek was naar docenten, hoefde ik eigenlijk niet lang na te denken. Het kriebelde al langer; wat wil ik nog meer gaan doen naast mijn werk in het basisonderwijs? Aan het begin van 2020 ben ik begonnen met de basisopleiding Klassiek Pilates bij Marjon van Grunsven en heb ontdekt dat het geven van Pilates heel mooi bij mij past. Vanuit mijn eigen sportachtergrond, mijn interesse in het lesgeven en gestimuleerd door mijn naaste omgeving ben ik met veel enthousiasme en energie deze nieuwe weg ingeslagen en kijk ik er erg naar uit om Pilates les te gaan geven in de studio!”

Diani augustus 2020: “Wat fijn als je iemand zo hebt kunnen enthousiasmeren om zelf actie te ondernemen en een opleiding te volgen. Erg blij zijn we dan ook dat Hanny gekozen heeft voor de klassieke opleiding die aansluit binnen onze studio. Ervaar Basic Pilates zoals die bedoelt is volgens Joseph Pilates het voor ogen had. Hanny zal je van top tot teen begeleiden naar een juiste bewegingsvorm en lichaamshouding tijdens de oefeningen.”

Olga Rongen-Chyzhova
Yin Yoga

“Mijn motivatie is vooral om andere te helpen hun mentale en fysieke gesteldheid te bereiken. Na vele jaren ervaring als instructrice, verzorg ik met veel toewijding Body & Mind lessen. Mijn kracht is het juist inschatten naar de behoeften van de deelnemers en daar mijn lessen op aan te sluiten. Ik heb gestudeerd aan de AALO Yoga Academie en Pilates Trainer aan Start2Move. Verder vind ik het belangrijk men bewust te maken om ongezonde gewoonten om te zetten naar een gezond leefpatroon. “

Diani september 2020: “ Olga is een zeer bekwame instructrice, ze neemt haar deelnemers mee in verschillende houdingen en zorgt ervoor dat jij kunt ontspannen. Ervaar wat Yin Yoga voor jouw kan betekenen. Je zult al na een paar lessen merken hoe je meer ruimte en flexibiliteit krijgt in het bindweefsel, je gewrichten en maar vooral ook je mind.“

Diani Schoofs.
Eigenaresse, instructrice en drijvende kracht achter Pilates Premium Place.

“Al bijna 26 jaar ben ik werkzaam in de sportwereld. Met veel plezier, toewijding, opleidingen en cursussen heb ik veel verschillende groepslessen gegeven. Van BBBB, Steps, Tae Bo, Zumba, Pumplessen, Fitnesstrainingen en meer. Ongeveer 10 jaar geleden ben ik verknocht geraakt aan Pilates. Ik heb de internationale opleiding Comprehensive van Peak Pilates afgerond en blijf me ontwikkelen door het volgen van opleidingen en workshops om het niveau hoog te houden. Ik vind het heerlijk om dagelijks bezig te zijn mensen bewust te maken van hun lichaam en ze fitter te krijgen. Het is mooi om zo’n proces mee te maken en de groei en verandering bij mensen te zien.
Onze slogan is niet voor niets, “Geef jezelf aandacht cadeau, start met Pilates.‘’

Laat ons je begeleiden naar een flexibeler en bewustere manier van trainen.
Tot snel in een van onze lessen. Nancy, Hanny, Olga en Diani