Docenten - Pilates Premium Place

Docenten

Nancy van de Munckhof
Pilates Basic mat
Pilates Apparaten

“In 2006 ben ik na de geboorte van mijn tweede dochter met pilates begonnen om mezelf weer in vorm te krijgen. Gaandeweg realiseerde ik me dat ik ook klachten die ik voor de zwangerschap had begon kwijt te raken en dat ik me fysiek steeds fitter en sterker voelde. Omdat ik steeds meer overtuigd raakte van “Een gezonde geest in een gezond lichaam” ben ik de Pilates Link opleiding gaan doen. In de afgelopen ruim 10 jaar heb ik extra trainingen, opleidingen en workshops gevolgd, waaronder psoas-ontspanning (Liz Koch) , fascia-massage en biomechanisch bewegen (Katy Bowman). Fijn van dit beroep vind ik dat je mensen kunt helpen het maximale uit hun lichaam te halen door inspanning en ontspanning te combineren en af te wisselen.”

Diani december 2019: “Nancy is een aanwinst voor Pilates Premium Place. Haar jarenlange ervaring en haar energie zal opvallen in haar manier van les geven zowel op de mat als op de Pilates apparaten.”

Ilse van Hulst
Yin Yoga

“Zo’n acht jaar geleden ontstond mijn passie voor yoga. Ik voelde me binnen een korte tijd mentaal en fysiek krachtiger dan ooit, meer flexibel en rustiger in mijn hoofd. Als fanatiek leerling bij een yogastudio raakte ik geïnspireerd om de docentenopleiding te volgen, zodat ik deze mooie passie kon gaan delen met anderen.
Ik begon aan mijn eigen yogapad drie jaar geleden met de opleiding aan de AALO. Daar ben ik opgeleid tot een erkend yogadocente, zowel in Yin yoga als in power yoga. De Yin yoga heeft voor mij veel deuren geopend; ook een prachtige aanvulling in mijn leven. Verheugd ben ik dat ik bij ‘Pilates Premium Place’ mag bijdragen aan het overbrengen van deze bijzonder mooie vorm van yoga.

Diani December 2019: “ We zijn blij met de komst van Ilse. Haar zachte ontspannen manier van lesgeven past helemaal bij de ervaring die Yin-Yoga verdient. Je zult al na een paar lessen ervaren hoe je meer ruimte en flexibiliteit krijgt in het bindweefsel, je gewrichten en je mind.

Diani Schoofs.
Eigenaresse, instructrice en drijvende kracht achter Pilates Premium Place.

“Al bijna 26 jaar ben ik werkzaam in de sportwereld. Met veel plezier, toewijding, opleidingen en cursussen heb ik veel verschillende groepslessen gegeven. Van BBBB, Steps, Tae Bo, Zumba, Pumplessen, Fitnesstrainingen en meer. Ongeveer 10 jaar geleden ben ik verknocht geraakt aan Pilates. Ik heb de internationale opleiding Comprehensive van Peak Pilates afgerond en blijf me ontwikkelen door het volgen van opleidingen en workshops om het niveau hoog te houden. Ik vind het heerlijk om dagelijks bezig te zijn mensen bewust te maken van hun lichaam en ze fitter te krijgen. Het is mooi om zo’n proces mee te maken en de groei en verandering bij mensen te zien.
Onze slogan is niet voor niets, “Geef jezelf aandacht cadeau, start met Pilates.‘’

Laat ons je begeleiden naar een flexibeler en bewustere manier van trainen.
Tot snel in een van onze lessen. Carine, Lucy en Diani

Vraag nu een gratis proefles aan!

Wil je jouw lijf ook meer aandacht geven?
Klik dan hier en ervaar wat Pilates voor jou kan betekenen!

Menu