Reformer for men - Pilates Premium Place

Reformer for men

REAL MEN DO PILATES!

Reformer for men

Met apparaten een Pilates les volgen dat is wat mannen wel aanspreekt!

Weet dat Reformer Pilates oorspronkelijk door een man is ontwikkeld om o.a. militairen te revalideren. Pas later volgde mat Pilates. In Amerika zijn er heel veel top sporters welke pilates als onderdeel van hun training hebben. En in Engeland is Pilates ooit geïntroduceerd door twee mannen in Formule 1 races, in wereld niveau tennis en voetbal doen mannen aan Pilates voor blessurepreventie!

Pilates is een van de snelst groeiende fitnesstrends ter wereld, en mannen profiteren absoluut van de vele voordelen van Pilates. Kernkracht, flexibiliteit, balans, uniforme ontwikkeling en efficiënte bewegingspatronen – het zijn allemaal kenmerken van Pilates-training en zeer relevant voor de fitness van mannen.

Het ontwikkelen van kernkracht (Powerhouse) in de dieper liggende spieren vanuit het centrum zorgt voor verbeterde rompstabilisatie en geeft bescherming voor de rug. Het vergroot je Flexibiliteit en bewegingsvrijheid op een manier waar mannen zich vaak prettig bij voelen. Mannen zijn vooral minder flexibel in de heupen, hamstrings en schoudergordel en daardoor ook minder in hun rotatie bewegingen. Reformer Pilates oefeningen geven deze gebieden geleidelijk meer bewegingsvrijheid.

Pilates is hard werken, op een ontspannen manier. Dus ook nog eens een goede oppepper wanneer je stress ervaart van bijvoorbeeld een drukke baan!

Dus ik zeg MANNEN wees slim!

Wat is er niet mannelijk aan een sterk en soepel lijf te hebben?
Wat is er niet mannelijk aan gezond ouder worden?
Wat is er niet mannelijk aan Reformer Pilates?

De mogelijkheden van de Reformer zijn bijna eindeloos, zelfs cardio oefeningen door het gebruik van het jumpboard. In groepjes van maximaal 6 personen krijg je een zeer exclusieve les op deze mooie apparaten.