Maak kennis met Pilates en Yogadocente Olga - Pilates Premium Place

Maak kennis met Pilates en Yogadocente Olga

Olga Rongen-Chyzhova wil graag anderen helpen om hun optimale mentale en fysieke gesteldheid te bereiken. Dat doet ze bij Pilates Premium Place door lessen te geven in Sculpting Pilates, Basic Pilates, Reformer Pilates én pas nieuw gestart Easy Flow Yoga. In deze blog stelt Olga zich aan je voor.

Yogadocente gezocht

Via Facebook kwam Olga in contact met Diani. “Bij Pilates Premium Place waren ze op zoek naar een Yin Yoga docente. Ik was al druk met lesgeven, maar had nog precies plek in mijn agenda op de tijd waarop Diani een yogadocente zocht. Zo begon ik met lesgeven bij Pilates Premium Place. Na enige tijd Yin Yoga te hebben gegeven, werd ik ook gevraagd om Sculpting Pilates lessen te gaan geven”, vertelt Olga.

Ontwikkelen tot veelzijdige docente

Olga is opgeleid in Yoga aan de AALO Yoga Academie en als Pilates Trainer aan Start2Move. Sinds 2015 is Olga gecertificeerd in Klassieke Pilates. Olga: “En toen zag ik Reformer Pilates voorbij komen bij Pilates Premium Place, dat leek mij ook heel interessant. Ik wil mij graag verder ontwikkelen en besloot een opleiding te gaan volgen bij een tweede generatie mastertrainer voor Reformer. Daar heb ik onlangs mijn diploma behaald”, vertelt Olga trots.

Optimale mentale en fysieke gezondheid

Olga: “Mijn motivatie is vooral om anderen te helpen hun optimale mentale en fysieke gezondheid te bereiken. Na vele jaren ervaring als instructrice verzorg ik met veel toewijding Body & Mind lessen. Mijn kracht is het juist inschatten van de behoeften van de deelnemers en daar mijn lessen op aan te sluiten. Verder vind ik het belangrijk om mensen bewust te maken van ongezonde gewoonten en ze te stimuleren om deze om te zetten naar een gezond leefpatroon.”

Vertrouwen en waardering

Olga werkt met veel plezier bij Pilates Premium Place. “De zelfstandigheid bij Pilates Premium Place is heel fijn. Diani geeft je haar vertrouwen en vertrouwt haar klanten aan jou toe. Ze gaat er vanuit dat je met liefde en passie je werk uitvoert en twijfelt niet aan je. Dit geeft vertrouwen aan de mensen die er werken en dat geeft een goed gevoel. Je voelt je hier gewaardeerd”, glimlacht Olga.

Wil jij graag een Pilates of Yoga les volgen bij Olga? Kijk voor de actuele lestijden op het online lesrooster en schrijf je direct in!

Menu