Outdoor Event, Pilates, Yoga met Lunch 23 juni 2019 - Pilates Premium Place

Na het succes van vorig jaar organiseren we nogmaals een Pilates, Yoga met lunch Outdoor Event.
In de mooie boomgaard van De Acht Zaligheden is het genieten in de buitenlucht. Iedereen is welkom, de lessen worden op niveau aangepast. Ook dit jaar hebben we OerBewust Advies gevraagd om de lunch te verzorgeng en uitleg te geven over oervoeding. We zorgen allemaal al goed voor ons lichaam door bewust te bewegen maar ook wat we eten is erg belangrijk. De lunch wordt dan ook ter plekke, met zijn buitenkeuken, verzorgd. De recepten krijgen we mee naar huis.

Op het programma staat:
Standing Pilates, Mat Pilates Small Equipment en een Yin-Yoga Workshop. Even aan de hand van het aantal deelnemers kijken we hoe het tijdschema zal gaan verlopen. Daarna volgt er uitleg over wat oervoeding is en schuiven we lekker aan voor een heerlijke lunch verzorgt door Oerbewust Advies.

Locatie De Acht Zaligheden, Kapelweg 2, 5521 JJ Eersel
Start 10:00 tot 13:00
Directe bestellink:
https://club.fitmanager.com/activity/booking/1405153

Let op, Vol is Vol!

BE THERE, SHARE & BRING A FRIEND!
Neem gerust een vriend of kennis mee. Als welkom ontvangt jouw introducé een
2 weken onbeperkt waardebon. Boek snel een plekje vooraf want vol is vol.
Directe bestellink:
https://club.fitmanager.com/activity/booking/1405153
Neem mee: Handdoek, flesje water en kom in sportkleding/schoenen. Ben je in bezit van een oefenmatje mag je deze meenemen, zo niet dan zorgen wij daarvoor. We hopen op een goede opkomst en natuurlijk op mooi weer maar mocht dat niet het geval zijn dan zal er een slecht weer programma plaatsvinden.

Menu