Maak kennis met Hanny - Pilates Premium Place

Maak kennis met Hanny

Hanny kwam zo’n 7 jaar geleden voor het eerst in contact met Pilates. Al vrij snel nadat Diani haar studio opende ging ze lessen volgen bij Pilates Premium Place. Dit beviel zo goed dat ze na een tijd gevraagd werd door Diani of het haar leuk leek om een opleiding te volgen en les te komen geven bij Pilates Premium Place. Daar hoefde ze niet lang over na te denken, en binnen no-time startte ze met een opleiding voor klassieke Pilates bij Marjon van Grunsven. Na deze opleiding begon Hanny met lesgeven bij Diani.  Hanny geeft Pilates Basic mat met veel liefde en plezier op zondag 11:00 uur  en maandag 9:00 uur.

Het fijne aan lesgeven bij Pilates Premium Place is de hele fijne ruimte, zegt Hanny. ‘’Het is een prettige studio om te zijn. De mensen die er komen zijn fijn – ik vind het vooral leuk om met mensen samen te werken.’’ Hanny haalt veel voldoening uit de tevredenheid van de deelnemende mensen. ‘’Het is goed om te horen dat mensen zich na de les weer lekkerder en soepeler in hun lijf voelen.’’

Daarnaast hoort Hanny vaak dat ze degene is die de puntjes op de i zet. ‘’Doordat ik klassieke Pilates geef, let ik goed op de basisprincipes. Ook vind ik het fijn dat je mensen vaker terug ziet, en zo echt een band kunt opbouwen. Het geeft voldoening als mensen verandering in hun lichaam zien en op een goede manier bezig zijn.’’

‘’Binnen de Pilates ben ik vooral nieuwsgierig naar Reformer. Ik zou hier graag ooit een opleiding in volgen, maar daar heb ik nu nog te weinig tijd voor. Ik ken mezelf en ik weet zeker dat ik na een tijd denk: ik wil een stukje verder dan klassieke Pilates.’’

‘’Het plan van Diani is om PPP uit te breiden. Ik vind het dan ook leuk om haar hier in te volgen. Natuurlijk hoop ik dat ik ook iets kan blijven betekenen qua lessen. Ik merk dat mensen het fijn vinden, en het waarderen. Daar doe ik het voor!’’

Menu