Pilates Premium Place outdoor Event 17 september - Pilates Premium Place

Pilates Premium Place outdoor Event.
Inspiratie workout, met lunch en aansluitend een loterij.

Pilates Premium Place bestaat al weer 1 jaar. Dat mag best gevierd worden, dit gaan we doen middels een gezellig Pilates outdoor event.
PILATES PREMIUM PLACE OUTDOOR EVENT.
Op een mooie tuinlocatie gaan we met de blote voetjes in het gras. Tijdens deze inspiratie workout komen de verschillende groepslessen aan bod. Iedereen is welkom, de lessen worden op elk niveau aangepast. Doe de les(sen) mee waarin jij zin hebt. Na deze ochtend workout verdienen we een heerlijke lunch met als afsluiting een loterij.

BE THERE, SHARE & BRING A FRIEND!
Neem gerust een vriend of kennis mee. Als welkom ontvangt jouw introducé een
2 weken onbeperkt waardebon. Boek snel een plekje vooraf want vol is vol. Je kunt jezelf en je introduce ook al aanmelden via je account, ga dan naar het lesrooster of gebruik direct onderstaande link.
€20,00 Bijdrage Event : Voor niet leden of leden zonder sleutelpas. Bestellink €20,00 : https://club.fitmanager.com/activity/booking/225541
€0,00 Bijdrage Event: Alleen voor Leden met een sleutelpas Bestellink €0,00 : https://club.fitmanager.com/activity/booking/225542
Bij inlevering van je sleutelpas is de bijdrage €0,00

Neem mee: Handdoek, flesje water en kom in sportkleding/schoenen. Ben je in bezit van een oefenmatje mag je deze meenemen, zo niet dan zorgen wij daarvoor. We hopen op een goede opkomst en natuurlijk op mooi weer maar mocht dat niet het geval zijn dan zal er een slecht weer programma plaatsvinden.

Menu