Shantala Babymassage, 15 en 22 juli - Pilates Premium Place

Shantala babymassage, 2 weekse cursus,
zaterdagochtend 15 en 22 juli

Boek deze cursus direct> https://club.fitmanager.com/activity/booking/169753
Positieven effecten van de Shantala babymassage:
• Heerlijk ontspannend voor ouder en kind.
• Kan helpen bij krampjes, verstopping, spijsvertering en andere ongemakken.
• Stimuleert de zintuiglijke, motorische en emotionele ontwikkeling van het kind (hierdoor kan het extra waardevol zijn voor bijvoorbeeld te vroeg geboren kindjes of kindjes met een handicap).
• Verdiept de band tussen ouder en kind.
• Kan de ouders meer zelfvertrouwen geven omdat ze de lichaamstaal van hun kindje beter gaan begrijpen en intuïtief (meer) gaan aanvoelen wat hun kindje nodig heeft.

Shantala massage is oorspronkelijk een vorm van totale lichaamsmassage die in India gebruikt wordt tijdens de dagelijkse verzorging van baby’s. De Franse arts Frederick Leboyer, bekend van zijn baanbrekend werk in de verloskunde en kindvriendelijke bevallingen, kwam in India in contact met moeder Shantala die haar kind masseerde. Zij deed dit zoals zij dat geleerd had van haar moeder. Hij werd enthousiast en was van mening dat ouders in West-Europa, naast alle hygiënische verworvenheden en hectiek van de moderne tijd, hun kinderen ook deze warmte en geborgenheid zouden moeten geven. Dit zodat ze kunnen opgroeien tot emotioneel evenwichtige mensen. Zo bracht hij de Shantala babymassage naar de Europese landen.

Workshop:
Voor baby’s van +/- 6 weken tot +/- 8 maanden
Zaterdag ochtend 15 en 22 juli van 9:30 tot 11:00
Kosten: €47,50
Je hebt de mogelijkheid al vanaf 9:00 uur aanwezig te zijn om voorafgaand je baby te voeden in onze ruimte zodat je in alle rust en op tijd, kunt starten met de workshop. Aanvullend is er aan het einde koffie en thee en kunnen we even nakletsen of vragen stellen terwijl de baby’s heerlijk liggen te slapen van een welverdiende massage.
Professionele begeleiding van babypraktijk Ilse, door Ilse van der Velden.

Menu