Snel terug op mijn oude niveau na hernia - Pilates Premium Place

Meike was al acht jaar bekend met Pilates toen ze de meerwaarde van Pilates Premium Place ontdekte.  Ze zocht naar een studio die dichterbij huis was en waar ze verdieping kon vinden voor het herstel van een hernia. Ze heeft gevonden wat ze zocht.

“Ik heb geen operatie gehad voor mijn hernia, maar het was wel belangrijk dat ik een sterkere rug zou ontwikkelen om verergering van mijn klachten te voorkomen. Ik deed al een aantal jaren aan Pilates maar was door de hernia op zoek naar meer verdieping en een studio iets dichter bij huis en kwam bij Pilates Premium Place terecht. Toen begreep ik wat mijn fysiotherapeut bedoelde! Ik wist nu hoe het voelde om mijn rugspieren op de beste manier te trainen.

Ik begon met een ‘back-program’ speciaal om mijn rugspieren te versterken. Daarna stroomde ik al snel door naar de reguliere groep. Ik doe liefst vier lessen per week, maar drie is echt het minimum. Het fijne van Pilates Premium Place is dat je makkelijk kan switchen van tijd of dag, via de app regel je dat eenvoudig. Voor elk niveau is een groep met uitstekende begeleiding. De afwisseling tussen de lessen op de mat en die op de Reformer zijn prettig, dat houdt het leuk. Je leert elke les nieuwe dingen of wordt herinnerd aan de beste manier om de oefeningen uit te voeren. Het is altijd prettig te ervaren dat de instructrices zo goed zijn. Kwaliteit staat echt voorop bij Pilates Premium Place.

Ik ben zelf docent dus ik herken een goede instructrice en natuurlijk zijn er verschillen in de manier van lesgeven. Alle docenten bij Pilates Premium Place zijn even betrokken, aardig en enthousiast. De manier van lesgeven is altijd goed, wie de instructrice ook is, dat merk ik gewoon aan mijn rug, die is echt veel verbeterd. De klachten zijn nagenoeg verdwenen. Daarbij is de sfeer altijd heel ontspannen; ik heb nooit het idee dat ik naar pilates móet. Ik ga heel graag, het is geen opgave. Het voelt eerder als een cadeautje omdat ik er zoveel baat bij heb.”