HOE JE ONLINE LESSEN KUNT VOLGEN - Pilates Premium Place

HOE JE ONLINE LESSEN KUNT VOLGEN

*Je dient vooraf de online les in te boeken via je Eversports ap of via de inlogbutton op de website van je studio Inboeken is mogelijk tot 1 uur voor start van de les.

Tip voor je voorbereiding
Om je niet te moeten haasten voor het begin van de les, raden we je aan om je vooraf voor te bereiden op de online les:

  • Zorg ervoor dat je de software ZOOM downloadt op het apparaat dat je wil gebruiken voor de online les.
  • Je kan een laptop, computer of IPad gebruiken, zorg voor een goed werkende internetverbinding
  • Nodig een matje, eventueel kussentje. Mochten er nog specifieke materialen gebruikt worden dan ontvang je ruim vooraf een mail vanuit Eversports met de gegevens.


We hebben ZOOM en Eversports gekoppeld zodat het nog gemakkelijker is om deel te nemen.
Deelname aan de online lessen via app (IPad)
foto 1: In de app onder jouw boekingen in Eversports, vind je een button die je informeert op welke dag en wanneer de link naar de online stream beschikbaar is.
Foto 2: Als de button grijs is, betekent dit dat de online stream nog niet beschikbaar is. 15 minuten voor de start van de les wordt de button groen, de online les is nu beschikbaar. Door op de button te klikken ga je naar de betreffende online streaming dienst en ben je er live bij!

Deelname aan de online lessen via Laptop/computer
Je vind op de website van de studio de link naar de live stream voor de betreffende activiteit onder “Mijn boekingen/activiteiten”. Of ga direct naar je Eversports account op je PC
Foto: Dit is je boeking> klik op “nu naar livestream”

*Als het goed is ben je live en zie je het blije gezicht van de instructrice.
* Vergeet niet je audio en video aan te zetten, dit staat meestal standaard aan in instellingen van je mobiel mar op je PC word er om gevraagd.
* Alle deelnemers kunnen op t scherm kiezen (L boven) welk beeld ze willen zien. Speakers vieuw is natuurlijk de beste keus, de lesgeefster komt dan groot in beeld. Als iemand niet wil dat wij hen zien, kan zij haar scherm uitzetten.
* De instructrice zet jullie geluid op Mute tijdens de les zodat het geluid van andere niet doorelkaar loopt.
* Voor de les zet je je mobiel of laptop zo dat we je zijwaarts zien liggen op de mat, zodat we eventueel verbaal per persoon kan corrigeren.