Mama & Baby Pilates - Pilates Premium Place

Mama Recovery & Baby Pilates

Samen met je kindje…

Mama Recovery & Baby Pilates

Ben je net Mama geworden en wil je graag op een leuke manier weer in shape komen, het liefst samen met je kindje, dan is Mama en Baby Pilates echt iets voor jou!

Na de zwangerschap is Pilates zeer geschikt om de spieren die door de zwangerschap verzwakt zijn, weer op te bouwen. Dit kan zowel na een natuurlijke bevalling als na een keizersnede. Afhankelijk van de situatie is het mogelijk in te stromen in de basic lessen, of je start met de Mama & Baby Pilates workout. De aandacht in de training na de bevalling gaat in eerste instantie uit naar de diepliggende buik- en de bekkenbodemspieren. Vaak is het gevoel voor het eigen lichaam na de geboorte van een kind sterk veranderd. Spieren die voor de zwangerschap makkelijk te controleren waren, lijken wel verdwenen te zijn. Het vraagt enige aandacht en geduld om weer de nodige controle en het bewustzijn over deze spieren terug te krijgen. Het gerichte trainen van de diepliggende buikspier en de bekkenbodemspieren heeft een sterk preventieve werking op eventueel later optredende problemen zoals incontinentie en rugpijn.

Mama & Baby Pilates workout is een Fusion les bestaande uit Pilates, barre, fitness, zodat  het een total body workout zal zijn. De lessen zorgen voor een stabiele basis zodat je ook andere sporten verantwoord weer op kunt pakken. Tegelijkertijd ben je interactief met je baby in beweging en kom jij als moeder weer terug in balans.

Mama en Baby Pilates terugkom dag.  Gezellig om elkaar met baby nog eens terug te zien nadat je de zwangerschapspilates gevolgd hebt. Tevens krijg je informatie over welke bewegingsvorm je het beste wel en niet direct na de zwangerschap kunt doen, en hoe je je favoriete sport weer snel kunt oppikken.

Prive training na de bevalling Voor een optimale start en de juiste persoonlijke aandacht kan je kiezen voor  prive training ook dit kan samen met je kindje.